Udana massages

Udana massages verzorgt voor u ontspannend massages om innerlijke rust en ontspanning te ervaren. Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut en geef tevens yogalessen.


Uitleg massages


Klankschalenmassage: Een klankschaal behandeling is er met name op gericht om opgehoopte spanning en emoties uit het lichaam te trillen, waardoor volledige ontspanning optreedt. U hoeft zich niet uit te kleden.


Aromamassage: De aromamassage is een ontspanningsmassage met een massageolie die is afgestemd op uw wensen en/of klachten. Via het reukorgaan en de huid oefenen deze oliën hun invloed uit op de inwendige mens.


Thaise yogamassage: Gekleed in een gemakkelijk zittende soepele kleding op een dikke mat op de grond, zonder olie. De Thaise Yogamassage werkt diep door en geeft een gevoel van innerlijke rust en ruimte.


Ayurvedische massage: Een holistische, energetische massage. Er worden geurige, passende oliën gebruikt die speciaal zijn samengesteld volgens de situatie/persoonlijkheid van de gemasseerde. Massagetechnieken worden gecombineerd met het stimuleren van drukpunten uit de ayurveda.
De massages worden gegeven op Wielstaete in Hendrik-Ido-Ambacht

ProductPrijs
Klankschalenmassage
30 minuten
€ 35,00
Aromamassage
60 minuten
€ 50,00
Thaise yoga massage
75 minuten
€ 60,00
Ayurvedische massage
90 minuten
€ 75,00