Over ons

Hong Dong

Ik ben Hong Dong, geboren in China. Nadat ik mijn studie TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) had afgerond ontstond er in China een grote politieke verandering. China opende haar deuren voor de wereld in de 80-er jaren. Ik was zeer benieuwd naar het leven in het westen. Kennen die mensen daar TCG? Ik besloot naar Europa te gaan. Waarom naar Nederland? Misschien door de geur en de kleur van de tulpen. Ik hou ontzettend veel van bloemen en planten.

In 1998 startte ik mijn eigen praktijk China Acupuncture Clinic. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor traditionele Chinese geneeskunde ZHONG en lid van de vereniging van natuur geneeskundig therapeuten VNT. Deze verenigingen zijn aangesloten bij de KAB.

Ik woon jaarlijks diverse seminars en conferenties bij in mijn vakgebied, wereldwijd. Ondanks dat acupunctuur al duizenden jaar oud is, heeft het steeds nieuwe ontwikkelingen, zoals holografische acupunctuur. Zo heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in de acupunctuur. Ik heb masteropleidingen voltooid voor ECIWO- en BBRS parallel medische acupunctuur. Ik ben door OTCG gehonoreerd met de titel ECIWOLOGE. ECIWO- en BBRS parallel medische acupunctuur zijn gespecialiseerd in het behandelen van kanker. In onze praktijk worden naast klassieke acupunctuur hoofdzakelijk holografische medische acupunctuur en micro-systeem acupunctuur uigeoefend.

Het is duidelijk bewezen dat meerdere behandelwijzen betere resultaten kunnen bereiken.

Mijn passie is mensen beter te maken, zodat ze weer kunnen werken, weer het licht in hun leven kunnen zien, weer normaal kunnen leven zonder pijn, weer vitaal kunnen zijn. Gelukkig dat dit dagelijks gebeurt in mijn praktijk.

Image
Image

Christine You

Ik ben Christine You, geboren in Nederland. Nadat ik mijn middelbare school had afgerond op een internationale school in China, heb ik een 5-jarige universitaire opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd op Lianoning University of Traditional Chinese Medicine in Shenyang, China. In 2017 behaalde ik daar mijn bachelor diploma TCG. Sindsdien ben ik werkzaam bij China Acupuncture Clinic als acupuncturiste en ik ben lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)  
Image

Xin Dong

Onze kruidenafdeling wordt door mevrouw Xin Dong verzorgd.

Contact

China Acupuncture Clinic
Toulonselaan 122-124
3312 EW Dordrecht
078 6149911

contactpagina

Openingstijden

 Maandag  09:00 - 19:00 uur
 Dinsdag  08:30 - 16:30 uur
 Woensdag  Geopend op afspraak
 Donderdag  09:00 - 19:00 uur
 Vrijdag  08:30 - 16:30 uur
 Zaterdag  Geopend op afspraak
 Zondag  Gesloten

 

© 2018 China Acupuncture Clinic. Realisatie Rex Media

MAAK EEN AFSPRAAK

Met het openbaar vervoer zijn wij in Dordrecht eenvoudig te bereiken aangezien wij ons op ca. 5 minuten van het Centraal Station bevinden. In de omgeving is ook voldoende parkeerruimte aanwezig.