Over ons

Ik ben Hong Dong, geboren in China. Nadat ik mijn studie TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) had afgerond ontstond er in China een grote politieke verandering. China opende haar deuren voor de wereld in de 80-er jaren. Ik was zeer benieuwd naar het leven in het westen. Kennen die mensen daar TCG? Ik besloot naar Europa te gaan. Waarom naar Nederland? Misschien door de geur en de kleur van de tulpen. Ik hou ontzettend veel van bloemen en planten.

In 1998 startte ik mijn eigen praktijk China Acupuncture Clinic. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor traditionele Chinese geneeskunde ZHONG en lid van de vereniging van natuur geneeskundig therapeuten VNT. Deze verenigingen zijn aangesloten bij de KAB.

Ik woon jaarlijks diverse seminars en conferenties bij in mijn vakgebied, wereldwijd. Ondanks dat acupunctuur al duizenden jaar oud is, heeft het steeds nieuwe ontwikkelingen, zoals holografische acupunctuur. Zo heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in de acupunctuur. Ik heb masteropleidingen voltooid voor ECIWO- en BBRS parallel medische acupunctuur. Ik ben door OTCG gehonoreerd met de titel ECIWOLOGE. ECIWO- en BBRS parallel medische acupunctuur zijn gespecialiseerd in het behandelen van kanker. In onze praktijk worden naast klassieke acupunctuur hoofdzakelijk holografische medische acupunctuur en micro-systeem acupunctuur uigeoefend.

Het is duidelijk bewezen dat meerdere behandelwijzen betere resultaten kunnen bereiken.

Mijn passie is mensen beter te maken, zodat ze weer kunnen werken, weer het licht in hun leven kunnen zien, weer normaal kunnen leven zonder pijn, weer vitaal kunnen zijn. Gelukkig dat dit dagelijks gebeurt in mijn praktijk.

Image
Image

Onze kruidenafdeling wordt door mevrouw Xin Dong verzorgd. Tevens assisteert zij de behandelingen.