Schedelacupunctuur

Image

Het centrale gebied in de hersenen regelt de functies van de verschillende lichaamsdelen. Ze hebben het overeenkomstige reflexgebied of zones op de hoofdhuid.
SA (Scalp-Acupunctuur) is een acupunctuur techniek ofwel een therapeutische methode waarbij de specifieke gebieden of zonen van de hoofdhuid worden geprikt die de meridiaan punten van het haarbedekking gebied langs de huid binnendringt om ziektes te behandelen en wordt vaak gebruikt voor de behandeling van hersenaandoeningen.

Professor Shunfa Jiao, Master TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde)-beoefenaar en uitvinder van Jiao’s Scalp-acupunctuur (hoofdhuid acupunctuur), is voorzitter van de commissie voor Scalp-acupunctuur bij WFCMS (World Federation of Chinese Medicine Societies) . Professor Jiao is sinds 1960 betrokken bij de klinische praktijk en het onderzoek in neurochirurgie. In 1970 vond Professor Jiao de Scalp-acupunctuur uit. Na de ontdekking dat acupunctuur op de hoofdhuid apoplexie en andere hersenziekten effectief kon behandelen, verspreidde de techniek zich al snel over de hele wereld en ontving deze de National Award of Excellence van de National Administration of Traditional Chinese Medicine. In 1976 vond hij een nieuwe methode uit voor de behandeling van encefalopathie door middel van acupunctuur in combinatie met injectie op de acupunctuurpunten van de halsslagader, die in heel China op grote schaal werd gepromoot en toegepast. In 1982 erkende de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties) Scalp-acupunctuur als een belangrijke uitvinding uit China en adviseerde de methode voor klinische toepassingen. In de afgelopen 50 jaar heeft professor Jiao uitgebreid onderzoek gedaan naar de klinische en theoretische aspecten van SA-behandelingen en ontdekte hiermee dat deze Chinese SA-behandeling een geweldige geneeswijze is die grotendeels bewezen wordt door wetenschappelijke redenen, uitstekende manipulaties en effecten.

Ik mag trots zijn dat ik een van zijn beste leerlingen ter wereld ben en in onze praktijk wordt SA behandelmethode toegepast met goede resultaten.

Image

Contact

China Acupuncture Clinic
Toulonselaan 122-124
3312 EW Dordrecht
078 6149911

contactpagina

Openingstijden

 Maandag  09:00 - 19:00 uur
 Dinsdag  08:30 - 16:30 uur
 Woensdag  Geopend op afspraak
 Donderdag  09:00 - 19:00 uur
 Vrijdag  08:30 - 16:30 uur
 Zaterdag  Geopend op afspraak
 Zondag  Gesloten

 

© 2018 China Acupuncture Clinic. Realisatie Rex Media

MAAK EEN AFSPRAAK

Met het openbaar vervoer zijn wij in Dordrecht eenvoudig te bereiken aangezien wij ons op ca. 5 minuten van het Centraal Station bevinden. In de omgeving is ook voldoende parkeerruimte aanwezig.