Behandelingen

Hoe gaat een behandeling in zijn werk ?

Ten eerste krijgt u een consult (intake gesprek) met onze TCG-specialist, dit kan ongeveer een uur in beslag nemen. In het consult wordt een diagnose gesteld op basis van de TCG theorie, o.a. observeren, luisteren naar uw verhaal, vragen stellen, uw pols voelen en uw tong bekijken. Vervolgens wordt uitgelegd wat de prognose is, wanneer u kunt starten, welke behandelmethode toegepast wordt en wat het verwachte aantal behandelingen zal kunnen zijn. Kortom gedurende zo’n consult wordt u duidelijk voorgelicht. De keuze of u zich wil laten behandelen is uiteindelijk aan u.

Stap 2: Behandeling

Het resultaat van de diagnose bepaalt de duur van het totale aantal behandelingen dat ook weer beïnvloed wordt door de vorderingen gedurende de behandelingen.
Een behandeling duurt ca. 50 minuten, het aantal behandelingen is afhankelijk van de aandoening en de lichamelijke constitutie van de persoon.
Voor acute aandoeningen zoals de hik, verkoudheid, spit, krampen, enz. zal het aantal behandelingen tussen 1 en 5 liggen.
Voor niet acute aandoeningen zoals overgangsklachten, spastische darmen, pijnen, menstruatieklachten, vermoeidheid enz. zal het aantal behandelingen liggen op minstens 10 (één kuur), echter voor b.v. het stoppen met roken zijn slechts 3-5 behandelingen nodig.

Contact

China Acupuncture Clinic
Toulonselaan 122-124
3312 EW Dordrecht
078 6149911

contactpagina

Openingstijden

 Maandag  09:00 - 19:00 uur
 Dinsdag  08:30 - 16:30 uur
 Woensdag  Geopend op afspraak
 Donderdag  09:00 - 19:00 uur
 Vrijdag  08:30 - 16:30 uur
 Zaterdag  Geopend op afspraak
 Zondag  Gesloten

 

© 2018 China Acupuncture Clinic. Realisatie Rex Media

MAAK EEN AFSPRAAK

Met het openbaar vervoer zijn wij in Dordrecht eenvoudig te bereiken aangezien wij ons op ca. 5 minuten van het Centraal Station bevinden. In de omgeving is ook voldoende parkeerruimte aanwezig.