Klassieke Acupunctuur

Klassieke Acupunctuur  is al duizenden jaren een vast onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Zij is gebaseerd op een nauwkeurige en subtiele diagnose van de TCG theorie. Zij remedieert ziekten en verlicht de klachten die bepaalde ziekten met zich meebrengen. Zij vergroot de natuurlijke weerstand tegen ziekten, verhoogt de pijndrempel en vergroot de levenslust. Het is bovendien een methode om ziekten te voorkomen. Acupunctuur is gebaseerd op de bewering dat vitale lichaamsenergie (Qi) door 14 kanalen, meridianen genoemd, circuleert die vertakkingen hebben naar alle organen en lichaamsfuncties. Ziekten worden toegeschreven aan een uit het evenwicht zijn of storing van Qi. Acupunctuur zal dit evenwicht herstellen. Het bestaat uit het inbrengen van naalden op verschillende plaatsen van het lichaam. In de praktijk wordt meestal een combinatie van punten gebruikt. Een lage frequentiestroom kan eventueel op de naalden aangebracht worden om een grotere stimulatie te geven.

TCG werkt heel anders dan de reguliere westerse medicijnen en behandelwijzen. Zij zorgt ervoor dat uw eigen lichaam aan het werk gaat, waarbij een balans ontstaat die door de innerlijke harmonie teweeg wordt gebracht.
Acupunctuur kan veel meer dan u denkt.

"Mensen verschillen en daarmee hun behoeften, 
reden dat wijze mannen geen maat voor alles voorschreven".

Image

Contact

China Acupuncture Clinic
Toulonselaan 122-124
3312 EW Dordrecht
078 6149911

contactpagina

Openingstijden

 Maandag  09:00 - 19:00 uur
 Dinsdag  08:30 - 16:30 uur
 Woensdag  Geopend op afspraak
 Donderdag  09:00 - 19:00 uur
 Vrijdag  08:30 - 16:30 uur
 Zaterdag  Geopend op afspraak
 Zondag  Gesloten

 

© 2018 China Acupuncture Clinic. Realisatie Rex Media

MAAK EEN AFSPRAAK

Met het openbaar vervoer zijn wij in Dordrecht eenvoudig te bereiken aangezien wij ons op ca. 5 minuten van het Centraal Station bevinden. In de omgeving is ook voldoende parkeerruimte aanwezig.