Holistische preventieve massage

Holistische preventieve massage heeft in China een historie van meer dan 2000 jaar. Deze massage bevordert de bloedcirculatie, ontspant de spieren, remt de ontsteking, ontgift de afvalstoffen en balanceert je lichaam en geest.

Stress, overmatige spanning of druk, kan een verscheidenheid aan klachten geven.
Dit geldt voor lichaam en geest, het een beïnvloedt ook het ander. Wanneer de oorzaak van de stress (nog) niet weggenomen kan worden is preventieve massage een goede optie. Ook naarmate we ouder worden krijgen we allemaal te maken met een vermindering van orgaanfuncties. Voor mensen die te weinig bewegen is deze massage uitermate geschikt om de bloedsomloop door het gehele lichaam te bevorderen en zo veroudering te vertragen. Het immuunsysteem wordt versterkt waardoor het lichaam minder kans heeft om ziektes te ontwikkelen. Dit kan betekenen, minder naar de dokter, minder medicijnen, minder stress, een betere nachtrust en een betere spijsvertering. Het leven wordt gewoon weer wat prettiger.

Contact

China Acupuncture Clinic
Toulonselaan 122-124
3312 EW Dordrecht
078 6149911

contactpagina

Openingstijden

 Maandag  09:00 - 19:00 uur
 Dinsdag  08:30 - 16:30 uur
 Woensdag  Geopend op afspraak
 Donderdag  09:00 - 19:00 uur
 Vrijdag  08:30 - 16:30 uur
 Zaterdag  Geopend op afspraak
 Zondag  Gesloten

 

© 2018 China Acupuncture Clinic. Realisatie Rex Media

MAAK EEN AFSPRAAK

Met het openbaar vervoer zijn wij in Dordrecht eenvoudig te bereiken aangezien wij ons op ca. 5 minuten van het Centraal Station bevinden. In de omgeving is ook voldoende parkeerruimte aanwezig.